WEBASTO Komfortvarmere og luftvarmere.

En Webasto bilvarmer forhøjer kørselskomforten og skåner samtidig bilens motor. Både bilens motor og kabine bliver opvarmet. Derved undgås koldstart, som belaster både motor og miljøet. Motoren spinder straks ved start og opnår hurtig den optimale temperatur selv under meget kolde forhold. Det betyder en roligere, mere økonomisk og tilmed renere motorgang.

Sådan fungerer bilvarmer.
Med timeren fastsættes starttidspunkt op til 24 timer i forvejen. Termotop opvarmer bilens kølevand. Den producerede varme føres ind i kabinen via bilens eget blæsesystem.


Velvære året rundt.

Ca. 135 dage om året skal der regnes med temperaturer under 5°C. Med en Webasto bilvarmer er det slut med kolde sæder og tilduggede bilruder.

Fjernbetjening.
Alle Thermo Top bilvarmer kan fjernbetjenes via fjernbetjening.

Lastbiler, varevogne og busser.
For opvarmning af motor / kabine i lastbiler, busser og større varevogne findes der et tilsvarende produkt program, disse varmere benævnes Thermo 50, og Thermo 90. Til disse varmere kan ligeledes leveres ekstra udstyr som fjernbetjening mm.

Kabine / varerums opvarmning.
Drejer det sig om ren kabine opvarmning, eller opvarmning af varerun i lastbil eller varevogn, så er Air Top svaret. Varmen skabes af et lille oliefyr der blæser den varme luft ind i kabine eller varerum. Varmen reguleres trinløst, og styres af føler for altid at holde den rette temperatur.

 

 

 

 

 

    webnh.dk                                                                                                                             © AB-AUTOTEKNIK ApS 2006 
bar01_dot1x1_white.gif